Skip navigation

Kort

Kortservices i Vejle Kommune er gratis at bruge. Brug de interaktive kort til at finde informationer om kommunen og vores tilbud til dig.

Her på siden kan du læse mere om de kort, vi tilbyder. Savner du noget information her på siden, er du velkommen til at kontakte Teknik og Miljøs GIS-team på email - så ser vi på det.

Interaktive kort

Vores interaktive kort er kort, hvor du selv kan slå forskellige emner til og fra, alt efter hvad du vil se. Der er primært tre interaktive kort, som du kan bruge: KortVejleFriluftskort Vejle samt Klimakort Vejle. De er alle baseret på NetGIS.

Her kan du læse mere om de interaktive kort, og her finder du hjælp og vejledning til brug af kortene.

Frie geodata

I udgangen af 2012 besluttede regeringen at offentlige geodata skal stilles frit til rådighed for virksomheder, borgere og den offentlige sektor. Se www.gst.dk. Det betyder bl.a., at landkortdata, topografiske data, Danmarks Højdemodel og matrikelkortet stilles frit til rådighed for alle. Der er bl.a. mulighed for at downloade kommunens tekniske kort (FOT) i flere forskellige formater, herunder til AutoCAD, se her.
Vil du vide mere om dette så send en mail til Teknik & Miljøs GIS-team på mail.

Kort til download og print

Vejle Kommune har kort i PDF-format, som du frit kan downloade og printe ud. Der er kort over hele Vejle Kommune, samt udvalgte byområder.
Se alle vores kort til download og print

Denne side er sidst opdateret: 02.11.2016

Genveje til Vejle Kommunes kort

KortVejle

Friluftskort Vejle

klimakort Vejle

Bemærk venligst:
Kortene fungere bedst i nyere browsere, fx. Google Chrome, Firefox og IE ver. 11

Kontakt

Du kan kontakte Teknik og Miljøs GIS-team på email: GIS2@vejle.dk

Eksterne links

Hent frie geodata fra Geodatastyrelsens hjemmeside. Der er bl.a. mulighed for at downloade diverse topografiske kort, matrikelkort og højdekurver i forskellige formater, herunder til AutoCAD: Kortforsyningen.download

På Kort- og matrikelstyrelsens webtjeneste Find et sted har du mulighed for at finde højdekoten for et fremsøgt eller udpeget sted. Højdeinformationerne stammer fra Danmarks højdemodel, der består af celler på 1,6 meter med en opmålt højde:Find din højde

På Danmarks Arealinformation kan du finde et bredt udvalg af landsdækkende miljødata, der vises på kort:
Den landsdækkende Arealinformation

Hos KortInfo er der et arkiv over historiske luftfotos af Vejle Kommune fra 1945 og frem:I-Archive - historiske flyfotos

På Historisk Atlas kan du se en masse om lokalhistoriske steder i Syddanmark:
Historisk Atlas

På OIS kan du se en række ejendomsdata:
Den Offentlige Informationsserver